Team TWP

Team TWP bestaat uit 5 zorgprofessionals (ondersteuners). Een mooi team waarin een veilige, oprechte en warme sfeer voorop staat. 

Team TWP wordt gevormd, ontwikkeld en uitgevoerd door mensen die dichtbij de leefwereld staan waar het Mafcentrum onderdeel van is. Deze mensen brengen ieder hun eigen cultuur, karakter en gedragingen mee om anderen te kunnen begrijpen en dit om te zetten in ontdekken door leren binnen TWP.


Annemiek

Annemiek werkt sinds 2017 als zorgprofessional bij TWP, nadat ze van 2013 tot 2017 als vrijwilliger werkzaam is geweest.


"Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat ik met mijn eigen creatieve passies andere mensen in hun kracht mag zetten."

Bregje

Bregje werkt sinds 2016 als zorgprofessional bij TWP.
"Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat het een plek is die een oprecht
warm welkom biedt voor iedereen die deel wil nemen aan de TWP, waaronder mezelf." 

Monique 

Monique werkt sinds 2022 als zorgprofessional bij TWP.
"Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is het
open en warme karakter. Er wordt gedacht in mogelijkheden en niet in beperkingen. Ieder mens is uniek!"

Chantal

Chantal werkt sinds 2020 als invaller zorgprofessional bij  TWP."Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat iedereen zichzelf mag zijn. Je wordt geaccepteerd zoals je bent en er wordt gewerkt met aandacht voor ieders eigen kwaliteiten. Er heerst een mooie en warme sfeer.

Kim

Kim werkt sinds 2018 als zorgprofessional bij TWP."Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat iedere dag een
verrassing is en ik daar samen met bezoekers een invulling aan mag geven." 


Klachten?

Heb je een klacht? Dan horen we dit graag! Komen we er samen niet uit, dan kun je je klacht richten aan het klachtenportaal van de desbetreffende ondersteuner. Klik hiervoor op een van de namen of vraag het op via [email protected]